Hi!

My name is Bianka. I am a writer of copy and a purveyor of wisdom. I run on coffee, cuss words, and chocolate. 

Klipdrift  \\  Print Ads

Klipdrift \\ Print Ads

Wine snobs and brandy connoisseurs are birds of a feather, yet completely opposite. Wine drinkers pop-up their pinky fingers when sipping from long-stemmed glasses. Brandy drinkers, on the other hand, lock their elbows before raising their arms to drink from non-stemmed glasses. And although they get along famously at social gatherings, nobody wants to admit that the ones who mostly ‘nose’ the contents of their glasses are also the ones who pull up their noses at the others. These copy-driven ads capture the essence of the dispute from a Klipdrift drinker's point of view.

 

Wynsnobs en brandewyn-fynproewers is voëls van enerse vere, tog verskil hulle hemelsbreed. ‘n Wyndrinker lig sy pinkie kiertsregop wanneer hy aan sy langsteelglas teug. ‘n Brandewyndrinker, daarteenoor, se elmboog skiet op wanneer hy uit sy kortsteelglas drink. Tog kan dié twee drinkers gesellig om dieselfde vuur sit. Seker eintlik ook net omdat niemand dit hardop wil sê nie, maar die een wat die die inhoud van sy glas die meeste ‘neus’, trek gou sy neus vir die ander op.  Hierdie kopie-gedrewe advertensies weerspieël die kern van die geskil uit ‘n Klipdrift-drinker se oogpunt.  
 

SoetKaroo \\ Brand Overhaul

SoetKaroo \\ Brand Overhaul

Contempo \\ Brand Extention

Contempo \\ Brand Extention